Om oss

Inredningsdetaljer.se är en del Härjedalskök AB och den del av HärjedalsKök som riktar sig mot konsumenter som önskar smart inredning till sitt kök och hem.
HärjedalsKök är i dag marknadsledande när det kommer till renovering av kök i Sverige. Med fler än 100 anställda och mer än 70 000 kök producerade, leverade och monterade vet vi att behovet av smart inredning är stort. Detta oavsett om du är en ägare av ett HärjedalsKök eller av ett annat kök. Vår sortiment startade med inredning kopplat till köket, i dess lådor och bakom dess luckor men har vuxit till att idag innefatta hela hemmet. Vår webbshop startade vi 2014 under namnet HärjedalsKöks webbshop och nylanserades med ett ökat sortiment under namnet inredningsdetaljer.se under 2016. Flertalet av produkterna i vår E-handel säljs enbart i denna kanalen.

Sedan mitten av 2008 ingår Härjedalskök i Nordic Kitchen Group med systerföretag som Lib, Luck och Inredningsbolaget och Scandinavian Kitchen med varumärkena Hagaköket och Canadaköket. Koncernen omsätter ca 360 msek, har ca 150 anställda och genomför över 15.000 köksförnyelser per år. Mathias Abrahamsson grundade företaget 1995, har varit VD sedan 2004 och är fortfarande VD för bolaget.